6 april 2018

“Make a wish” voor Milan Arens.

Het team van “Make a Wish”  Nederland verraste vrijdagmorgen Milan Arens en zijn zusje Juna op basisschool Opweg te Ooij. Ze kwamen met een grote limousine naar de school om Milan en Juna daar op te halen en hen vervolgens de hele dag leuk bezig te houden. Milan heeft een stofwisselingsziekte en daarom werd hem deze bijzondere dag aangeboden. Ook had het team voor alle leerlingen van de groep van Milan en Juna een presentje.  Bij hun vertrek per limousine werden ze door alle leerlingen van de school uitgezwaaid. zie de foto’s 

Milans moeder meldde op Facebook: Milan’s grootste wens was grapjes maken met zijn grote held Jochem van Gelder. Deze ging dan ook in vervulling. Hoe geweldig is dat….jouw grote held ontmoeten en dan ook nog allemaal leuke dingen samen doen. Geweldig, Jochem had dan ook alle tijd voor Milan. Na nog een gezamenlijke lunch werd het tijd om afscheid te nemen. Vol van alle indrukken was de energie even op. En alsof dit alles nog niet genoeg was, was het alweer tijd voor het volgende avontuur….op weg naar de Max Verstappen winkel waar we super werden ontvangen, daar weer een smile van oor tot oor. Vol verbazing rondgelopen en zijn ogen uitgekeken. Ook weer een super tijd gehad. Daarna reden we naar de Thornsche Molen om daar de dag af te sluiten met de opa’s en oma’s erbij. Heerlijk gegeten met z’n allen. Hierna kwam aan deze overweldigende dag een eind. Hoe bijzonder wat er allemaal voor ons geregeld was deze dag. Lieve Wim Huisman en Janine Swinkels van Make-A-Wish Nederland en onze fantastische chauffeur Evelien de Vree super bedankt voor deze fantastische dag die jullie voor ons georganiseerd hebben. Een dag om nooit meer te vergeten