25 maart 2018

1e prijs voor Ooijse vendeliers in Giesbeek

Zondag 25 maart was schutterij Eendracht uit Ooij met haar vendeliers  te gast bij het indoorvendelen in Giesbeek. Dit werd georganiseerd door schutterij EMM Giesbeek ter gelegenheid van haar 125 jarig jubileum. Normaal gesproken vindt dit concours plaats in een sporthal, maar deze keer in een grote tent op het Dorpsplein in Giesbeek met daarnaast een aparte feesttent. Met een deelname van 39 verenigingen was het voor de organisatie een groot succes. De Ooijse vendeliers Jean Paul, Freek, Joshua, Pieter en Ivo kwamen uit in de hoogste klasse (superieuren A)  en behaalden 18 punten wat genoeg was voor een 1ste plaats in deze categorie.

DE VENDELIERS BEHALEN DE 1e PRIJS BIJ HET INDOORVENDELEN bij E.M.M. te Giesbeek.

Op zondag 25 maart hebben onze vendeliers zich van hun beste kant laten zien.Zij behaalden de 1e prijs bij het indoor vendelen met 18 punten. Een ware prestatie omdat er maar vijf vendeliers beschikbaar waren. Indien dit er 9 waren geweest was men 1 punt extra overwaardering gekregen en was men Gelders Kampioen in de hoogste klasse namelijk de Superieure A. We zijn zondag individueel met de auto naar Giesbeek gereden en een ieder was vooraf dol enthousiast en ervan overtuigd dat ze een goed resultaat zouden behalen. Men had er voldoende voor geoefend.  Wim Heinen, Schutterij Eendracht.