17 maart 2018

Jaarconcert Muziekgezelschap Edelweisz in Berg en Dal

‘Edelweisz door de jaren heen’. Dat is het thema van het jaarconcert van Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal. Ieder jaar verzorgt Edelweisz een groot concert in Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Dit jaar is het concert op zaterdagavond 24 maart. Alles op het programma heeft te maken met het 90-jarig jubileum van Edelweisz dat dit jaar gevierd wordt. Er wordt muziek gespeeld van vroeger, maar er staat ook nieuwe muziek op de lessenaar. Tussen de geprogrammeerde stukken door worden beelden getoond van Edelweisz door de jaren heen. Het orkest staat onder leiding van Theo Jetten. Het concert begint om 19.30 uur en is in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. De toegang is gratis. Voor meer informatie over Edelweisz kunt u terecht op de website www.edelweisz-bergendal.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/muziekgezelschapedelweisz.

 

Tot zaterdag 24 maart!

Jeugd

Edelweisz heeft al tien jaar een jeugdorkest waarin enthousiaste kinderen leren samen muziek te maken. Ook dit orkest laat van zich horen. Het staat onder leiding van Danny Eissing. En natuurlijk zijn de jongste leden van de eigen muziekopleiding van Edelweisz ook aanwezig om te laten horen wat zij al kunnen na hun blokfluitlessen. 

Voor jong en oud

De concertavond is leuk voor jong en oud. Voor de kinderen is een verrassingsoptreden gepland en de oudere bezoeker herkent wellicht een deel van de programmering, en ziet zichzelf of bekenden op de foto’s terug. 

 

 

Tot zaterdag 24 maart!