13 maart 2018

Dieny(Zus) Dahm-Straatman overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat Dieny(Zus) Dahm afgelopen weekend is overleden. Zus, afkomstig uit Groesbeek, woonde al 15 jaar in Ooij tegenover dorpshuis de Sprong. Sinds enige tijd verbleef ze in de Vijverhof, de Bosrand. Ze zou aan het einde van deze maand 81 jaar worden. We wensen Barton en Angeline, alsmede kleinkinderen en andere familieleden en bekenden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Dieny is opgebaard in uitvaartcentrum Rustoord, Postweg 60 in Nijmegen. Er is gelegenheid om afscheid van haar te nemen en de familie te condoleren op vrijdag 16 maart tussen 18.30 en 19.30 uur. De uitvaartmis vindt plaats op zaterdag 17 maart om 10.30 uur in de St. Hubertuskerk, Kerkdijk 26 in Ooij. Aansluitend wordt er  afscheid van Dieny genomen om 13.00 uur in de grote aula van crematorium Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW Nijmegen.