11 maart 2018

Dorpshuis de Sprong en NLdoet.

Zaterdag 10 maart zijn er met 13 vrijwilligers enkele grote en kleine klussen aangepakt in en om dorpshuis de Sprong te Ooij. Van jong tot oud meldde zich die morgen om 9 uur om belangeloos mee te helpen. Garden Boys en Girl, bestuur, partners en scholier, een mooi team. Samen hebben de heren tegels aan twee kanten van het gebouw gelegd, afvoer gemaakt, de grote bloembak aan de voorkant van onkruid verlost. Onze twee elektriciens hebben een aantal klussen gedaan waar zij goed in zijn. Daarnaast hebben twee dames de keuken en de kastjes eens goed onder handen genomen en was er iemand die voor een lekkere lunch zorgde. Kortom: een gezellige dag waarop weer heel veel is gedaan. Hartstikke bedankt allemaal. Volgend jaar is iedereen weer van harte welkom. Bestuur van de Sprong.