9 maart 2018

Bijeenkomst over doortrekken Lange Paol Millingen aan de Rijn

Omwonenden en weggebruikers zijn welkom om mee te denken tijdens bijeenkomst Lange Poal. De gemeente wil eventueel de Lange Paol in Millingen aan de Rijn doortrekken tot aan de Crumpsestraat. Daarom heeft de gemeente een verkeersstudie laten maken. De uitkomsten hiervan bespreken we graag met de omwonenden en andere weggebruikers. Bij een bijeenkomst lichten we de studie toe en vragen we de aanwezigen wat zij van deze plannen vinden. Ook beantwoorden we eventuele vragen.  De aanleiding is de volgende. Het kleine stukje straat tussen de Zeelandsestraat en Nielingen draagt de straatnaam Lange Paol. Een eventuele verlenging van de Lange Paol tot aan de Crumpsestraat zou een directe ontsluiting zijn voor de omliggende woonwijken. De gemeente heeft verkeersberekeningen laten maken om te weten wat een doortrekking zou betekenen voor de verkeersstromen. Op 15 maart lichten we de uitkomsten van deze studie toe. De gemeente wil graag van de omwonenden en andere weggebruikers weten hoe zij hier tegenaan kijken en welke vragen zij hebben. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom. Dat kan op donderdagavond 15 maart om 19.30 uur , Hotel Millings Centrum (kleine zaal), Heerbaan 186 Millingen aan de Rijn.