7 maart 2018

“Duitsers zijn anders – Nederlanders ook!” Cultuurverschillen langs de grens

Presentatie door drs. Ingeborg Lindhoud (intercultural trainer & consultant) – woensdag 21 maart in HR de Musschenberg, Beek .Op woensdag 21 maart verzorgt drs. Ingeborg Lindhoud in Hotel-Restaurant de Musschenberg in Beek een presentatie over cultuurverschillen tussen Nederlanders en Duitsers. De titel van de presentatie is ‘Duitsers zijn anders – Nederlanders ook.’ Ingeborg Lindhoud is intercultural trainer & consultant (www.sym-com.com) en plaatst bij haar presentatie verschillen in sociaal en cultuurhistorisch perspectief. Juist voor bewoners langs de grens kan haar presentatie interessante en onverwacht nieuwe inzichten opleveren. De presentatie is in het Nederlands.  Na afloop is er gelegenheid tot discussie en het stellen van vragen. En natuurlijk is de presentatie een mooie gelegenheid om persoonlijke ervaringen, sentimenten en inzichten uit te wisselen. Deelname alleen na aanmelding. Kosten: 5 euro p.p.

 

 

Presentatie “Duitsers zijn anders – Nederlanders ook”

Woensdag 21 maart 2018

Aanvang 19.30 uur (inloop 19.00 uur) 

Locatie: HR de Musschenberg, Rijksstraatweg 154, Beek

Kosten: € 5,- (te voldoen bij aankomst)   

Informatie en aanmelding: Heinz J. Maahs, 06-14505539 / h.maahs@telfort.nl 

 

Gesprekken over de Grens

 

De presentatie vindt plaats in het kader van ‘Gesprekken over de Grens’, een initiatief van Heinz J. Maahs, met als doel maandelijkse bijeenkomsten rond een Nederlands-Duits thema. Informatie: h.maahs@telfort.nl, 06-1450 55 39), of kom op zondag 25 februari om 11.00 uur (wel even aanmelden) naar de kennismakingsbijeenkomst van ‘Gesprekken over de Grens’ in de Musschenberg, Rijksstraatweg 154, Beek.