6 maart 2018

Nieuw koor 50WAYS treedt op

Het koor 50WAYS treedt zondag 18 maart a.s. van 15.30 tot 17.00 uur op in zaal ’t Zwaantje aan de Sint Agnetenweg 77 in Nijmegen. Het is het debuutoptreden van het koor dat onder leiding staat van Emiel Hoefnagel. Op het repertoire staat een mix van nummers: van moderne popliedjes tot en met het meer klassieke werk. Voorbeelden van popliedjes zijn ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake en ‘Human’ van Rag ‘n’ Bone Man. Bijzonder is het nummer ‘Call it Luck’ van Roel van Velzen: de uitvoering van dit nummer is een eigen arrangement van dirigent Emiel Hoefnagel. Verder kun je ook genieten van het prachtige ‘May it Be’ van ENYA (bekend van Lord of the Rings) en de jonge klassieker ‘Hallelujah’ van Pentatonix. In het meer klassieke genre zul je uitvoeringen horen van Ave Verum Corpus van Mozart en het Russische Otche Nash.

50WAYS telt ongeveer 20 vrouwen en mannen die recent de 50 gepasseerd zijn. De leden hebben behoorlijk wat zangervaring en dat is te horen. Er is nog ruimte voor enkele talentvolle bassen en tenoren om de koorklank verder uit te balanceren. Belangstellende mannen met een goede zangstem worden dus expliciet uitgenodigd om het concert bij te wonen. Repetities zijn in de even weken van 20 tot 22 uur in ‘t Zwaantje (waar ook het optreden is).

De zaal is open vanaf 15.00 uur, de toegang is gratis.