4 maart 2018

Administratieve ondersteuning gevraagd bij NAH-groep

In Millingen aan de Rijn is een gespreksgroep voor mensen met NAH, de NAH-groep. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.  Mensen, die getroffen zijn door een hersenbloeding, herseninfarct of ander hersentrauma. De NAH-groep Millingen aan de Rijn e.o. is opgericht om deze mensen uit onze regio dichter bij elkaar te brengen  en zo met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren over de problemen, waar men dagelijks of regelmatig tegenaan loopt of gelopen is. Deze NAH-groep zoekt een persoon voor het bijhouden van wat administratieve handelingen binnen het ledenbestand. Voet u zich geroepen om het Bestuur van deze bijzondere gespreksgroep op administratief gebied te ondersteunen en wilt u wat voor de NAH-groep Millingen aan de Rijn e.o. betekenen? Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Alex Janssen 06 – 10434247 of per mail alexdoortje@kpnmail.nl.  Wij zouden u zeer dankbaar zijn! Bestuur NAH-groep Millingen a/d Rijn e o