2 maart 2018

TV Leuth krijgt ledverlichting.

Terwijl iedereen de schaatsen onder heeft gebonden is Tennisvereniging Leuth al druk bezig om de banen in orde te maken voor de start van het nieuwe seizoen en tevens de aanleg van de LED verlichting te realiseren. De nieuwe verlichting zal minder stroom gaan gebruiken waardoor de kosten voor de vereniging omlaag gaan. Ook kunnen door deze LED verlichting de masten korter zijn waardoor de nieuwe bewoners van het plan Groenlanden minder of geen last zullen hebben van het licht op ons tennispark. Terwijl Geert Vink met zijn baanonderhoudsteam druk bezig is met de lijnen en het vernieuwen van het gravel heeft Raymond Rietveld in de wintermaanden niet stil gezeten en gezorgd dat alle aanvragen en opties uitgewerkt konden worden zodat onze tennisvereniging tijdens het openingstoernooi op 3 en 4 april a.s. voorzien is van nieuwe lichtmasten.

Langzaam aan komt TV Leuth uit zijn winterslaap.  Noteer alvast in uw agenda de volgende data zodat we met elkaar ervoor zorgen dat TV Leuth ook in 2018 een actief en gezellig tennisseizoen tegemoet gaat. 

Op 20 maart as. houden we onze Algemene Ledenvergadering. Aanvang 20:00 uur in het clubhuis van TV Leuth. We nodigen eenieder van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze ALV zullen de kampioenen van het vorig jaar worden gehuldigd. Tevens zullen wij op deze avond (helaas) afscheid nemen van onze penningmeester Annemarie Hermsen-Spann.

Na deze ALV staan de eerste tennisactiviteiten al heel snel voor de deur, te weten:

3 en 4 april Openingstoernooi

6 april Start van de competitie

16 t/m 22 april HD-, DD- en 60+ clubkampioenschappen

21 mei Ouder/kindtoernooi

3 juni Invitatietoernooi

Het opentoernooi dat altijd druk bezocht wordt door de leden van onze zusterverenigingen vindt plaats vanaf 13 september 2018 met als finaledag 23 september.

Graag zien wij jullie zoals vanouds weer op de tennisbanen van onze  tennisvereniging en wensen wij iedereen een actief en sportief tennisjaar toe.

Bestuur TV Leuth,

Karin Klomberg- Verheijen