22 februari 2018

Boek&Buffet over poëzie in Kulturhus van Leuth

’t Kookhus van Leuth organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Gelderland Zuid een Boek&Buffet-avond met het thema ‘Poëzie’. In de Boekenweek op dinsdag 13 maart bent u hiervoor welkom in Kulturhus Leuth. Meldt u vooraf aan voor een plaatsje. De formule is inmiddels bekend: de gasten kunnen heerlijk eten van een buffet en tussen de gangen door wordt er aandacht besteed aan een speciaal thema. Deze keer komen bezoekers niet alleen luisteren, maar wordt er poëzie geschreven onder leiding van Annet Murre van de Schrijffabriek uit Leuth. Het buffet wordt om 18.30 uur geopend, maar de inloop is vanaf 18.00 uur.

Annet Murre van De Schrijffabriek uit Leuth. Annet is coach en verzorgt trainingen voor organisaties, maar geeft daarnaast ook themagerichte schrijfworkshops waarin mensen aan de slag gaan aan de hand van inspirerende opdrachten. Dit kunnen strikt persoonlijke teksten zijn, maar ook literaire romans, poëzie of kinderboeken. Annet heeft zelf eerder al twee poëziebundels gepubliceerd.

Tijdens Boek&Buffet komt zij vertellen over haar werk en leest voor uit haar bundel. Verder kunnen ook alle gasten aan de slag met het schrijven van een kort gedicht onder leiding van Annet.

Het buffet wordt om 18.30 uur geopend, maar de inloop is vanaf 18.00 uur.;De kosten bedragen slecht 6 euro per persoon en kunnen bij de ingang worden voldaan. Boek&Buffet is alleen toegankelijk voor mensen die zich vooraf hebben aangemeld via de website www.kookhusleuth.simpsite.nl