18 februari 2018

Sport4FUN Sportinstuif in Kulturhus Beek

Op donderdag 15 februari in de carnavalsvakantie,  was er in het Kulturhus te Beek weer een sportinstuif voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Beek en Ooij. 59 kinderen deden mee aan dit sportfestijn, waarbij ook voor het eerst SVO korfbal aanwezig was. Na de gezamenlijke warming-up startten de activiteiten. De kinderen waren verdeeld over vier groepen en er waren 4 rondes: judo door Judoschool Theunissen, voetbal door BVC’12, gymnastiek door De Hazenkamp gymsports en korfbal door SVO korfbal. Het was een zeer geslaagde ochtend. De sportinstuif is een initiatief van verschillende organisaties actief in onder andere Beek en Ooij. Doel van deze samenwerking is kinderen kennis te laten maken met diverse sporten en plezier te laten hebben in bewegen. Kortom Sport 4FUN!  In de meivakantie wordt er weer een sportinstuif georganiseerd. Nadere informatie hierover volgt nog. zie de foto’s