4 februari 2018

Voor de 17e keer prinsenfoto bij de Gelderlander

Alweer voor de 17e keer waren de carnavalsprinsen en prinsessen uit het verspreidingsgebied van de Gelderlander bijeen voor een gezamenlijke prinsenfoto. Dat gebeurde zaterdagochtend in de grote hal van De Vasim in Nijmegen. Begeleid door livemuziek kwamen hier de prinsen en prinsessen van zo’n honderd carnavalsverenigingen uit de regio met hun gevolg bij elkaar voor het traditionele Prinsentreffen, georganiseerd door dagblad De Gelderlander. Sinds de afbraak van de drukpershal van de krant wordt deze gehouden in de grote hal van de voormalige fabriek De Vasim. Ook werd enkele jaren geleden een keer naar een andere plek uitgeweken. Hoogtepunt van de bijeenkomst was de grote groepsfoto van alle prinsen en prinsessen. Deze wordt donderdag aanstaande afgedrukt in De Gelderlander. zie de foto’s deel 1A.  deel 2A