25 januari 2018

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Groene Vingers voor Villa Hamer gezocht. Villa Hamer heeft een gezellig terras met een net aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, waar bewoners erg van genieten. Van uit hun kamers kijken ze in de tuin, en dan is het natuurlijk leuk als de tuin er mooi uitziet. Helaas hebben de bewoners zelf geen groene vingers en daarom zoeken ze vrijwilliger(s) die de tuin kan/kunnen onderhouden.

 

Echt meehelpen in de tuin kunnen de bewoners niet, maar van kleine klusjes zijn ze niet vies. Natuurlijk staat er na de werkzaamheden een lekker kopje koffie met een koek klaar om met z`n allen te nuttigen in de mooie tuin. Ben je alleen, een echtpaar, vrienden- of vriendinnenclubje en lijkt het je leuk om in de tuin te werken dan zijn we ontzettend blij als je reageert op deze advertentie.

 

Is deze vacature iets voor u? Neem dan contact op met:

 

Contactpersoon: Petra Kuster

E-mail: P.Kuster@Zorggroepdelaren.nl

Telefoonnummer: 06-31039715

 

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.