23 januari 2018

Prinsentreffen in Kranenburg/ Prinzenfrühshoppen

Maar liefst 18 carnavalsverenigingen uit Nederland en Duitsland waren zondag 21 januari bijeen gekomen in het Bürgerhaus in Kranenburg (Dld) voor het jaarlijkse  “Prinzenfrühshoppen” georganiseerd door CV de Krunekroane uit Kranenburg met Prins Markus der Treffende. De prinsen begonnen met een ontbijt in de kelder van het Bürgerhaus, gevolgd door een groot feest in het Bürgerhaus. Er waren diverse optredens door ook al weer diverse carnavalsverenigingen. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3.

One Response to Prinsentreffen in Kranenburg/ Prinzenfrühshoppen

  • namens c.v. ElsterNarren willen KruneKroane Prins Markus & Funkenmariechen & zijn gehele Prinsen Garde bij deze nog hartelijk danken voor de uitnodiging die wij van hun hebben gekregen voor de datum van 21 januari.
    Het was echt een *Super* dag die wij hebben mee mogen maken in Kranenburg, voor volgend jaar willen c.v. ElsterNarren er weer graag bij zijn. met een driewerf Alaaf – Helau

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.