6 januari 2018

Aanrijding tussen 3 auto’s in Groesbeek

Zaterdagmiddag vond op de Molenweg in Groesbeek een aanrijding plaatst tussen drie personenauto’s waarbij één van de bestuurders gewond raakte. De uit Groesbeek afkomstige bestuurder van een blauwe BMW kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste met zijn linker voorzijde tegen twee uit de richting Nijmegen komende personenauto’s, waarbij zelfs de eerste tegenligger een achterwiel verloor. In de volgende auto zat de eveneens uit Groesbeek afkomstige  gewonde bestuurster. Zij is door ambulancemedewerkers uit haar auto gehaald. De brandweer werd gewaarschuwd en die kregen als melding dat er brand was. Ter plaatse bleek het dus om een aanrijding te gaan. Alle drie auto’s werden zwaar beschadigd en zijn door bergingsbedrijven afgevoerd.