3 januari 2018

Sponsoractie restaurant de Thornsche Molen in Persingen

Restaurant de Thornse Molen in Persingen is een actie gestart, waarbij de gasten een strippenkaart kunnen gebruiken waarmee ze hun sportclub kunnen sponseren. Op Nieuwjaarsdag hebben ze de eerste strippenkaarten overhandigd aan SVO-voetbal en SVO Korfbal. 

Persbericht.  

Spaar mee en scoor dubbel!

De Thornsche Molen  ondersteunt sportverenigingen in de regio.

Restaurant De Thornsche Molen en sportverenigingen beginnen 2018 goed door samen een nieuwe manier van sponsoring vorm te geven. Pierre Vink:  “ Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging”. Begin januari krijgen de leden  van 8  deelnemende sportverenigingen een strippenkaart. Bij ieder bezoek bij de Thornsche Molen krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden.  Vervolgens krijgt de gast € 15,00 korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag   € 5,00 per volle kaart !!!  De deelnemende sportverenigingen zijn: Switch ’87, SC Millingen, D.K.V. Odio, SV Ooy afdeling Korfbal en SV Ooy afdeling Voetbal, TV PIT en VVLK en Klimop ( zojuist erbij gekomen). Iris Vink: “Als restauranteigenaar wordt je vaak benaderd om sponsor te worden van een club of vereniging. Wij hebben deze manier van sponsoren bedacht, omdat het zo voor beide partijen een leuke actie is. Voor ons is de eigen regio heel belangrijk en wij zouden het leuk vinden als zij De Thornsche Molen komen ontdekken. Wie dus van lekker eten houdt en daarnaast zijn sportclub wilt steunen kan gebruik maken van de strippenkaart. Mochten er meer verenigingen interesse hebben in deze actie dan kunnen ze contact met ons opnemen. Restaurant de Thornsche Molen is gevestigd in een prachtige molen  die een rijke geschiedenis kent.  De molen heeft  een dijkdoorbraak en conflicten aan de grens  doorstaan. Tijdens de tweede wereldoorlog is de molen ten onder gegaan. Vanaf 2005 is gewerkt aan een herbouw en in 2016 is de prachtige nieuwe molen opgeleverd. Naast een infocentrum is er een eigentijds  restaurant gevestigd dat  gerund  wordt door de familie Vink, ook wel bekend van Horecagelegenheid de Vink in Ooij.  Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een pannenkoek, borrelhapje, stoofpotje of een heerlijk malse kalfsribeye. Geniet van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en de gezellige sfeer: ouderwets genieten in een modern jasje.