1 januari 2018

Peter Scholten uit Millingen aan de Rijn overleden.

Precies een dag nadat hij zijn Toyota autobedrijf “Scholten Nijmegen” had overgedragen aan “Oostendorp auto” uit Uden, is Peter Scholten (71) uit Millingen aan de Rijn plotseling overleden. Wij wensen zijn vrouw en kinderen en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Maandag  8 januari is de uitvaartmis om 11.30 uur in de kerk te Millingen aan de Rijn. Dat hij ruste in vrede. Op 12 mei 2012 ontving hij uit handen van burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn grote verdiensten ten behoeve van de Millingse gemeenschap. Sinds 2009 was hij ook voorzitter van het bestuur van de Stichting Liburna. Sinds 1996 was Peter voorzitter van de Stichting Het Millings Jaarboek. Van 1979 tot 1983 was hij voorzitter van de Peuterspeelzaal Groot Zeeland in Millingen en van 1987 tot 1992 van de Millingse Ondernemersvereniging (MOV).