18 december 2017

Team Ooijpolder 2018 maakt zich op voor druk en bijzonder jaar 2018!!!!

Bericht van Team Ooijpolder: Allereerst willen wij iedereen prettige kerstdagen wensen en een gelukkig maar vooral GEZOND nieuwjaar. Inmiddels hebben wij met ons team verschillende vergaderingen achter de rug. De trainingsschema´s worden gemaakt in samenspraak met onze vrijwillige fysiotherapeut Jordi Braam en de accommodatie boven op de Alpe D´Huez is vastgelegd. Voor onze eerste actie zijn inmiddels de ingrediënten ingekocht en wordt het vuur langzaam warm gestookt bij Boy Stappershoef. Op zaterdag 13 januari 2018 zullen wij vanaf 09.00 uur starten met de verkoop van de zelfgemaakte erwtensoep voor de Spar in Leuth. Omdat niet Iedereen gek is op deze heerlijke soep, gaan wij tevens zelfgemaakte cupcakes verkopen. De inschrijving voor de Spinning-Sensation op zondag 21 januari bij Total Spirit in Groesbeek loopt al lekker. Vol trots kunnen wij jullie melden dat onze burgemeester samen met twee wethouders ons komen ondersteunen. Voor een bijdrage van € 15,– p/uur kun je deelnemen aan een enthousiast gegeven uur spinning. Verder krijg je bij Total Spirit de kans om een kijkje te nemen in de sportschool en mag je na afloop een duik nemen in het zwembad.

blok 1: vanaf 10.00-11.00 uur  € 15,– (VOL) 

blok 2: vanaf 11.00-12.00 uur  € 15,–

blok 3: vanaf 12.00-13.00 uur  € 15,–

blok 4: vanaf 13.00-14.00 uur  € 15,–

Schrijf je in door een mail te sturen naar teamooijpolder@gmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en het bloknummer.

Op zaterdag 3 februari 2018 gaan wij weer nieuw gemaakte erwtensoep en cupcakes verkopen voor de Spar in de Ooij.

Misschien overbodig om te noemen maar wij als Team Ooijpolder proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel KWF Kanker bestrijding in overeenstemming met de principes van de Alpe d’HuZes: antistrijkstokbeleid en integriteit. Daarbij hebben wij jullie hulp nodig!!!!!