17 december 2017

Eerste kerstmarkt in Park Mariëndaal Groesbeek

GROESBEEK – Op 16  december was er een kerstmarkt in Park Mariëndaal in Groesbeek. Het was de eerste keer dat de kerstmarkt op deze locatie werd georganiseerd. De opening werd verricht door wethouder Erik Weijers. Er stonden tientallen stands in het park en er was dan ook van alles te koop. Qua lekkernijen waren er onder andere oliebollen van Saedt, riefkuukskes van Kakkie, wafels en hamburgers. Ook werd er eten en drinken verzorgd door restaurant ‘t Groeske. Tevens was er een schaatsbaan, waar af en toe toch nog wat sprake was van valpartijtjes. In een enkel geval moest ook de EHBO er aan te pas komen. Voor kinderen stond er verder nog een springkussen. De brandweer was met de hoogwerker aanwezig zodat liefhebbers de markt nog eens van boven konden bekijken.  Dat zag er zeker  ’s avonds vanaf een hoogte van 30 meter erg fraai uit. Er was genoeg animo voor, liet de brandweer weten. De kerstmarkt is goed bezocht. Van de opbrengst zal er een bijdrage naar de activiteitenpot voor de ouderen van het seniorenwooncomplex Mariëndaal gaan. Ook op zondag 17 december is de kerstmarkt nog geopend. Remco Wildeman maakte de foto’s. zie deGroesbeek.