16 december 2017

Feest bij Plus Nico de Witt in Beek

Feest in Beek-Ubbergen! Plus Nico de Witt heeft zich geplaatst voor de finale van de “Supermarkt van het Jaar-verkiezing” en is tevens provinciewinnaar Gelderland. De winkel heeft ook de afdelingsprijs voor de beste agf-afdeling gewonnen, uitgereikt door de Staay Food Group. De supermarkt maakt zich nu op voor de finale waarin het Supermarkt van het Jaar kan worden. Er zijn 15 finalisten en de uitslag wordt op 10 maart 2018 bekend gemaakt. De titel Supermarkt van het Jaar 2017-2018 wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheidt door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid. Nico de Witt won ook nog de afdelingsprijs voor de beste groente en fruit-afdeling van Nederland. In totaal deden er 116 supermarkten mee aan de verkiezing, waarvan alleen de Plus uit Beek-Berg en Dal deelnemer uit de gemeente Berg en Dal is. Meer info op www.supermarktvanhetjaar.nl.