1 december 2017

Opening duurzaamheidswinkel Enverion in Millingen

Op vrijdag 1 december opende wethouder Erik Weijers de Enverion pop-up store aan de Heerbaan 99 in Millingen aan de Rijn. In deze tijdelijke winkel is alle informatie te vinden over energie besparen en verduurzamen.Een duurzame woning bespaart geld. Enverion adviseert welke energiebesparendemaatregelen het meest opleveren. Een overzicht van investeringskosten en het bedrag dat daarmee bespaard wordt, geeft direct duidelijkheid. De pop-up store is geopend op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel blijft tot februari open in Millingen, daarna verhuist de winkel naar Beek. Ook het Loket Duurzaam Wonen Plus zit vanaf 1 december in de pop-up store. Het loket is elke dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Meer informatie over Enverionis te vinden op www.enverion.nl. Foto’s: Hein van Deursen. zie de foto’s.