1 december 2017

Marinus Hendriks neemt afscheid van de politie

Na 43 dienstjaren heeft Marinus Hendriks donderdagmiddag afscheid genomen van de politie. Hij deed dit tijdens een receptie in “Het Millings Centrum” te Millingen aan de Rijn, zijn favoriete plek tijdens het carnavalsgebeuren. Marinus startte zijn loopbaan in 1974 aan de politieschool in Heerlen en kwam daarna terecht bij de gemeentepolitie Nijmegen. , waar hij op diverse afdelingen heeft gewerkt.

One Response to Marinus Hendriks neemt afscheid van de politie

  • Ik vond het erg leuk om mijn oud politiecollega’s na 25 jaar weer samen te zien. Vooral het middelpunt Marinus. Met hem heb ik jarenlang in een vaste groep gezeten en nauw samengewerkt. Het was aanpoten met Marinus, wij wisten wat we aan elkaar hadden. Vaak denk ik nog terug aan de 3e helft na een late dienst.Marinus Marion en zoon, veel geluk met jullie gezondheid en nog vele jaren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.