24 november 2017

Opening markt in Millingen aan de Rijn

De weekmarkt in Millingen aan de Rijn bestond op 23 november 40 jaar. Dit jubileum werd gevierd op woensdag 22 november op de nieuwe marktlocatie,  Het Kastanjeplein in Millingen. Om 9.30 uur verrichtte burgemeester Mark Slinkman de officiële opening. Daarna werden alle marktkooplieden op een leuke manier in het zonnetje gezet: Wallet Brood en Koek, Kaashandel Splithof, Janssen Poelier en Kees Zondag AGF. Ook wethouder Alex ten Westeneind en Zwarte Piet waren daarbij aanwezig. Speciale aandacht gaat uit naar Vishandel Van Rijswijk. Zij staan namelijk al 40 jaar op de markt in Millingen. Tegenwoordig is Stef van de Pol marktmeester, maar ook de vorige marktmeester Chris Heijmink, marktmeester van 1993 tot 2011 was bij het feestje aanwezig. Alle inwoners waren van harte welkom om erbij te zijn en op de feestelijk versierde markt te genieten van koffie, thee en iets lekkers. Foto’s : Hein van Deursen. zie de foto’s