20 november 2017

VVLK ademt activiteit en creativiteit

VVLK timmert stevig aan de weg. Niet alleen de prestaties van het eerste elftal en de strijd met onze voetbalbuur SVO om de eerste plaats in de klasse 5E bepalen regelmatig de koppen in De Gelderlander, maar ook met haar aanwezigheid op de politieke informatieavond van Polderbreed (voorheen Combinatie 90) laat VVLK zien actief in de samenleving te staan en mee te willen denken over hoe de betrokkenheid van de inwoners bij de  -Leuthse- gemeenschap te versterken. Recent heeft het Bestuur de spelers van de seniorenelftallen en de ouders van de jeugdelftallen uitgenodigd om zich naast het voetballen en/of het fungeren als toeschouwer bij de wedstrijden van hun zoon of dochter ook op een andere manier in te zetten voor onze vereniging. En met succes. Vooral veel ouders hebben zich reeds aangemeld om op enigerlei wijze een handje te helpen. En de spelers van het eerste elftal hebben onder bezielende leiding van de technische staf onlangs een trainingsavond ingeruild voor een klusavond. Als tegenprestatie en om de spelers een extra motivatie en daarmee een extra stukje thuisvoordeel mee te geven in de competitie is de hoofdkleedkamer “gepimpt” met een fraaie muurtekening. Dit werk is op een bijzonder creatieve wijze uitgevoerd door Marcel Driessen van 3Sign Reclame uit Millingen aan de Rijn en mogelijk gemaakt door onze twee sponsors Richard Verheijen Verbouw en Onderhoud en BNR Bouwstoffen B.V. Wij zijn daar uiteraard heel erg blij mee. Bestuur VVLK