18 november 2017

Wim van Deelen 60 jaar vakbondslid

In een zaal van het NEC-stadion De Goffert in Nijmegen werden vrijdagavond 17 november 2017
in totaal zo’n 50 jubilarissen gehuldigd voor een langdurig lidmaatschap van de vakbond FNV.
Deze gezellige feestavond was prima georganiseerd door vrijwilligers van FNV regio Rijk van Nijmegen. Alle leden met een 25, 40, 50, 60 en zelfs 70-jarig jubileum werden in het zonnetje gezet en gehuldigd door de FNV-districtsbestuurder. Direct na de huldiging werd een prachtige staatsiefoto van de jubilaris gemaakt met als achtergrond de Waalbrug en de Sint Stevenstoren van Nijmegen.  Wim van Deelen (75 jaar) uit Millingen aan de Rijn is sinds zijn 15e jaar lid van de vakbond en bereikte de mijlpaal van 60 jaar lid. In 1957 is Wim lid geworden van de vakbond en onafgebroken lid gebleven. Ook na zijn pensioen (in 2007) is Wim FNV-lid gebleven. Foto’s: Hans Driessen