11 november 2017

Sponsoravond SVO korfbal in Ooij

SVO korfbal hield vrijdagavond 10 november een feestelijke sponsoravond in het clubhuis van SVO  ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe sportkleding. Voor de leden werd het een super avond. Alle teams werden in het nieuw gestoken en zijn de komende seizoenen netjes aangekleed.  Na de presentatie nam dj Bob het over en werd het mede door zijn muziek een topavond. Namens het bestuur van SVO bedanken wij iedereen voor hun komst maar bovenal de nieuwe sponsorcommissie die er mede voor gezorgd heeft dat de teams in een “nieuw jasje zijn gestoken”. Hieronder de verschillende teams met de sponsor(s) erachter. Al deze sponsoren willen wij hartelijk danken voor hun financiële inbreng hiervoor en hopelijk ook voor de komende jaren. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.De sponsoren zijn: Svo 1 : opleidingsinstituut Jolanda Vleugel;  SVO 2 Dexpert: Kip Electrotechniek en Ooijs Moois;  Svo A1: Total ‘T Meertje;  Svo A2: supermarkt Nico de Witt; Svo B1: Betuwe Express; Svo C1: Wilbert woning- en meubelstoffeerdij;  Svo D1: sportshop Richard Kregting; Svo E1: Fysiotherapie Ooij;  Svo E2: Acer