7 november 2017

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Vrijwilligerswerk is ondenkbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Kunst en cultuurmaatje bij Pluryn: Je wordt een maatje van een volwassen man met een lichamelijke beperking uit Millingen aan de Rijn die houdt van kunst en cultuur. Hij woont zelfstandig. Je gaat 1 x per maand met hem naar de schouwburg, een museum of een concert. Hij is rolstoel gebonden. Contactpersoon: Maaike Nawijn  E-mail: info.vrijwilligers@pluryn.nl ,Telefoon: 0610116347. Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.