23 oktober 2017

Tygo Kerkhofs PUPIL van de Week SC Millingen

Zondagmiddag 22 oktober 2017 was Tygo Kerkhofs Pupil van de Week bij de wedstrijd SC Millingen 1 – RKSV Driel 1 (uitslag 2–5). Hij was zondag samen met zijn vader, moeder en broertje Roan naar Sportpark De Hove gekomen. In huize Kerkhofs is Tygo de enige, die voetbalt. Papa Koen doet aan fitness en mama Simone is te vinden op het korfbalveld. De favoriete voetbalclub van Tygo is Ajax en hij vindt Klaas-Jan Huntelaar (van Ajax) een hele goede voetballer. Zelf speelt Tygo in de E2 (JO11-2) als spits en pikt regelmatig een goaltje bij de tegenpartij. Bij de selectie van Millingen is
Dirk Spann eigenlijk zijn favoriet, maar Dirk is helaas naar een ander team gegaan. Maar Dave Neijenhuis, zijn oude voetbaltrainer, vind hij ook wel heel erg goed. Tygo vond het best een beetje spannend, maar heeft het super goed gedaan. Hij is zelfs op de foto geweest met Hovy en Dave! JAC  SC Millingen . Foto’s: Nancy Huls