9 oktober 2017

Maandagmorgen bij schutterij de Vriendenkring

De maandag van de Leuthse kermis was er een om niet meer te vergeten. Het leek wel of iedereen had geluisterd naar de preek van pater Bomers zaterdagavond over het onderhouden van de “wijngaard” in de Vriendenkring want de opkomst onder de “schutters” was heel erg groot.  Na het appel vertrok het hele gezelschap onder begeleiding van  van DES  naar het huis van het Keizerspaar en gezamenlijk, nadat ook jeugdkoning Jort was opgehaald, werd afgemarcheerd naar het huis van het koningspaar, Elly en Jos Daamen aan de Bredestraat in Leuth. Daar werd een vendelhulde gebracht.  In opperbeste stemming ging het hele gezelschap vervolgens naar de “Vriendenkring“. Daar werd  de rest van de middag feest gevierd met muziek van het orkest Kaliber.  zie de foto’s deel 1;  deel 2; deel 3