9 oktober 2017

Kermiszondag in Leuth 2017

De zondag van de Leuthse kermis ging van start met een rondgang door het dorp met muziek van D.E.S, waarbij eerst het nieuwe  aanstaande koningspaar Elly en Jos Daamen  en de aanstaande jeugdkoning Jort Nas van huis werden gehaald, gevolgd door het huidige koningspaar Geert en Sandra Vink. Vervolgens werden ook het keizerspaar Marian Jansen en haar man Jack Hermsen van huis  gehaald.  Op het plein bij de kerk werd  gevendeld, waarbij dit jaar voor het eerst de pastoor ontbrak. Wel was namens de gemeente wethouder Alex ten Westenend aanwezig. In zaal de Vriendenkring vond, na de prijsuitreiking,  de wat rommelige wisseling van het koningspaar plaats. De oude koning Geert maakte plaats voor de nieuwe schutterskoningin Elly Daamen en jeugdkoningin Tessa maakte plaats voor de nieuwe jeugdkoning Jort. zie de foto’s  deel 1deel 2;  deel 3; deel 4; staatsiefoto’s koningspaar.