5 oktober 2017

Danslessen bij SDT Dans Educatie in Ooij voor kinderen.

SDT Dans Educatie in Ooij gaat weer danslessen organiseren voor kinderen. Kom je een proefles nemen? Ze worden gegeven in het gymlokaal van basisschool OpWeg in Ooij. De lestijden zijn  op woensdagmiddag, 13:30 – 14:15 uur voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar en 14:15 – 15:15 uur voor kinderen van 7 tm 12 jaar. De danslessen zijn een combinatie van streetdance, hiphop en dansexpressie. Plezier in dans en bewegen op muziek staan centraal tijdens de danslessen. Verder wordt natuurlijk de eigen creativiteit van de kinderen aangesproken. En worden de basistechnieken van dans aangeleerd. Per seizoen zijn er 2 voorstellingen. De lessen zijn inmiddels op 27 september gestart. Voor informatie of aanmelden mail naar SDT@nokki.nl . Groetjes Desiree Nauta