3 oktober 2017

Uinodiging bijeenkomst over verkiezingsprogramma van C90 – Polderbreed

C90 is druk bezig met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. U weet als geen ander wat er speelt in het veld. Daarom is úw inbreng voor óns nieuwe verkiezingsprogramma van groot belang, zeker nu C90 een nieuwe koers gaat varen en daarmee ook van naam verandert.   De nieuwe naam wordt Polderbreed.  Graag horen wij van u wat voor u en uw omgeving belangrijk is en wat volgens u in ons verkiezingsprogramma zou moeten staan. Wij nodigen u uit om op maandag 16 oktober om 20.00 uur bij ons aan te schuiven en uw punten bij ons op tafel te leggen.   Locatie: De Vink, Koningin Julianalaan 20 te Ooij. Vriendelijke groet, Bestuur en fractie C90 -Polderbreed