3 oktober 2017

Opening Enverion winkel Groesbeek

Wethouder Erik Weijers heeft dinsdag rond het middaguur de tijdelijke winkel van Environ aan de Dorpsstraat 41 Groesbeek (oude pand Etos) – geopend .  Deze winkel, die de mensen helpt bij het verkrijgen van informatie over o.a. duurzame energie, ( Enverion is dé one stop shop voor alle energiebesparende maatregelen! ) blijft hier twee maanden  en is geopend van oktober t/m november. Daarna verhuist het naar Millingen aan de Rijn om daar ook twee maanden open te blijven. Het is de bedoeling dat de winkel daarna in meerdere dorpen in de gemeente Berg en Dal gaat rouleren. Voor de opening waren er in het centrum van Groesbeek flyers uitgedeeld, waarop een nummer stond. Als de mensen in de winkel vervolgens met behulp van dat nummer een kluisje konden openen, kregen ze een prijs. Een van de eerste winnaars van Jacques Vermeulen. Het lukte hem een kluisje te openen en hij ontving uit handen van de wethouder een duurzaamheidspakket. zie de foto’s.