3 oktober 2017

Finaleweekend van het Nijmegen Tennis Tournament bij TV De Oorsprong

Afgelopen weekend (29 september t/m 1 oktober) vond voor de tweede maal het finaleweekend plaats van het Nijmegen Tennis Tournament bij TV De Oorsprong in Beek. De beste spelers uit de NTT-tour 2017 maakten dit weekend uit wie dit jaar overall de beste toernooispelers (per categorie) van de regio zijn! Het NTT heeft als doel de toernooien in onze regio een extra dimensie te geven. De zes toernooien die zijn aangesloten zijn de open toernooien van TV Groesbeek, TV De Oorsprong, LLTV Lent, TV Rapiditas, TV Lindenholt Open en TC Nijmegen Quick. Deelnemers aan deze toernooien behaalden met hun deelname en hun resultaten punten en konden zo een plekje in het finaleweekend bemachtigen. Het was net als vorig jaar weer een gezellig en sportief weekend. Alleen de zaterdag was erg nat maar op de zondag werd dat weer ruimschoots goed gemaakt.