19 september 2017

Lam Huisman uit Ooij overleden.

Op maandag 18 september is Lam Huisman uit Ooij op 77 jarige leeftijd overleden. Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Voor Lam zal er op vrijdagavond om 19.00 uur een avondwake worden gehouden in de H.Hubertuskerk te Ooij.

3 Responses to Lam Huisman uit Ooij overleden.

  • Heel veel sterkte voor mevrouw Huisman en familie. We hebben hem gekend als een vakbekwame en vriendelijke man.

  • Heel veel sterkte toe gewenst, aan familie en vrienden.

  • Beste mensen, hartelijk dank voor jullie warme reacties die we inmiddels hebben mogen ontvangen. Even om alle onduidelijkheid te voorkomen: iedereen die een kaart heeft ontvangen is van harte welkom op de crematie plechtigheid. De crematieplechtigheid vind dus NIET in familiekring plaats. Alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de avondwake welke as vrijdagavond in de St Hubertuskerk in Ooij om 19:00h plaatsvindt.
    Hartelijke groet, Mark Huisman

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.