17 september 2017

10e Rolling Dinner in Beek

Zaterdag 16 september werd voor de 10e keer een ” Rolling Dinner” gehouden in Beek. Deze keer deden er 108 stellen mee, die allemaal bij een ander thuis gingen eten. Elk stel kreeg 2 andere stellen op bezoek en de afstanden werden per fiets afgelegd. Omdat dit een jubileum was, moest iedereen zijn of haar fiets versieren en dat werd bij de voormalige bakkerij van Kees Hendriks gejureerd door Kees en zijn vrouw Annemarie. Bij de versierde fietsen moesten ze tevens een verhaal hebben, waarom de fiets op deze wijze versierd was. Daarna ging iedereen naar de 4 gang en dat was de dansvloer op de parkeerplaats op de Kerkberg, waar tevens de prijsuitreiking plaats vond.  De hoofdprijs ging naar Mieke en Ben. Er werd afscheid genomen van Noud en Karin, twee van de organisatoren van de laatste jaren. zie de foto’s deel 1zie de foto’s deel 2.