11 september 2017

Piet Verhoeven uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op vrijdag 8 september, Piet Verhoeven uit Ooij, op 85 jarige leeftijd in het ziekenhuis te Nijmegen is overleden. Recentelijk was hij tweemaal gereanimeerd. Na de eerste keer was hij al snel weer thuis en wonderbaarlijk “goed te pas”. De tweede keer liep helaas anders en na 2 weken ziekenhuis is hij rustig gestorven met zijn Doortje aan de hand. Bijkomstigheid tijdens deze kermisdagen is dat hij in 1953,  op 21 jarige leeftijd, werd gekroond tot schutterskoning in Ooij. Wij wensen zijn vrouw Doortje, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Piet in het uitvaartcentrum Sion, Mozartstraat 21 te Groesbeek op woensdag 13 september van 19.00 uur tot 20..00 uur. De uitvaartmis wordt gehouden op donderdag 14 september om 11.00 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij met aansluitend de begrafenis op het naastgelegen kerkhof.