5 september 2017

Nieuwe cursus EHBO – Reanimatie / AED Millingen ad Rijn

Iets voor u..? Als er iets mis gaat…dan kunt u helpen..! Vindt u het belangrijk dat, als u iets overkomt, u goed geholpen wordt? Uw (klein) kind valt….weet u dan, wat u moet doen? Tijdens uw werk voelt een collega zich niet goed…is het zijn hart ?…kunt u wat doen? Weet u, wat u moet doen als iemand iets overkomt zoals verbrandingen, snijwonden, hartfalen, botbreuk etc.?  Nieuwe cursus EHBO incl. Reanimatie / AED De EHBO – vereniging Millingen / Kekerdom start vanaf woensdag 13 september 2017 met een nieuwe basiscursus EHBO inclusief Reanimatie/ AED. Deze nieuwe basisopleiding EHBO duurt 10 avonden en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Alle cursusavonden duren 2 uur en zijn op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.  De kosten van deze basisopleiding EHBO zijn € 185 (all-in prijs). Inclusief verband, lesmateriaal, boekje, examen en diploma. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een EHBO-opleiding geheel of gedeeltelijk vergoeden, informeer hiernaar. U kunt zich voor deze nieuwe basiscursus EHBO opgeven bij Alex Janssen 06 – 10434247 of Berrie Pijnappels 0481 – 431696. Iedereen is welkom. Geef u snel op, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
Bestuur EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Foto Hans Driessen.