27 augustus 2017

Wim en Diny Hoogenkamp 50 jaar getrouwd

Wim en Diny Hoogenkamp uit Millingen aan de Rijn waren vrijdag 25 augustus 50 jaar getrouwd. Die dag hadden hun kinderen geregeld, dat er een vliegtuigje met spandoek, met daarop de tekst “Wim en Diny 50 jaar getrouwd” over hun huis aan de Zeelandsestraat vloog. Op zaterdag 26 augustus werd het feest, samen met familie en vrienden,  gevierd in restaurant de Gelderse Poort aan de Rijndijk in Millingen. Van harte proficiat! zie de foto’s   

One Response to Wim en Diny Hoogenkamp 50 jaar getrouwd

  • Van harte proficiat met jullie 50 jarige huwlijks feest en vele jaren in de toekomst in goede gezondheid gewenst!. Van Joep & Marianne.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.