22 augustus 2017

Parkeerverbod Erlecomsedam in Ooijuitgebreid

Onlangs is het parkeerverbod aan de Erlecomsedam te Ooij nabij de Bisonbaai en Oortjeshekken behoorlijk uitgebreid. Dit parkeerverbod, dat wordt aangegeven door middel van onderbroken gele strepen, geldt nu voor bijna het hele deel ( beide kanten)vanaf Oortjeshekken richting Erlecom en tegenover Oortjeshekken bij de ingang van de Bisonbaai. 

2 Responses to Parkeerverbod Erlecomsedam in Ooijuitgebreid

  • Gistermiddag hadden wel 30 personen een bekeuring kunnen krijgen die allemaal in overtreding waren. Is nog ff wennen zeker.

  • Ook vandaag had handhaving van het parkeerverbod goud geld kunnen opleveren, de kosten van de boa hadden op deze manier gemakkelijk terugverdiend kunnen worden. Parkerenm bij Wim Reynen in de wei kost maar 2 euro. De bezoekers van de bizonbaai en oortjeshekken zetten hun blik toch liever langs de dijk.
    Dus politie doe je werk en bekeuren maar , het komt de overlast van de fout geparkeerde auto;s ten goede. Ik erger mij er vreselijk aan,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.