10 juli 2017

Afscheidsmusical groep 8A de Biezenkamp “Hospitaal Abnormaal”.

Groep 8A van basisschool de Biezenkamp in Beek hield maandagavond haar afscheidsmusical “Hospitaal Abnormaal” voor ouders en grootouders in de aula van de school. Een revolutionaire prik tegen slaap blijkt naast voordelen ook nadelen te hebben. Dinsdagavond is groep 8B aan de beurt zie de foto’s deel 1A; deel 1; deel 2.  deel 3

Korte inhoud. Professor Proefjes heeft een nieuwe prik uitgevonden. Iedereen die deze prik krijgt hoeft nooit meer te slapen. Hospitaal Abnormaal is wereldnieuws! Beroemde artiesten, autocoureurs en zelfs de president van de Verenigde Staten vereren het hospitaal met een bezoek. Allemaal willen ze de prik uitproberen. Maar of de prik wel helemaal veilig is… Steeds meer personen in het hospitaal beginnen zich gek, idioot of maf te gedragen.  Om dit aan de kaak te stellen organiseren rappers Dagmar en Tess een betoging. Dan loopt alles compleet uit de hand. Voor- en tegenstanders van de prik krijgen het met elkaar aan de stok, professor Proefjes ontvoert in het geheim de president en broeder Leo maakt de chaos compleet door te proberen iedereen met zijn narcose-knuppel te kalmeren. Lukt het de directrice om de rust in het hospitaal te laten terugkeren? Slagen reporters Esmee en Sjekkie erin om professor Proefjes op tijd te ontmaskeren en zijn plannen te dwarsbomen?