9 juli 2017

34e editie Ooij op Stelten.

Zondag was er weer een nieuwe editie van Ooij op Stelten, deze keer zonder braderie en in nieuwe stijl. 11 teams deden dit jaar mee aan deze 34e editie van Ooij op Stelten. Ooij op Stelten, begon, zoals gewoonlijk met een steltenloop voor alle deelnemende teams, hetgeen deze keer in estafettevorm was en zonder startschot van een prominent, zoals voorgaande jaren gebruikelijk was. Ook het tijdstip van aanvang was vroeger. Deze keer al om 11.00 uur maar voor de rest was het een gezellige dag met veel nieuwe, vooral jongere teams. Algeheel winnaar werd het “AA-team” met 78 punten en als tweede eindigde “Tot Morguh” met 75 punten. De derde plaats met 71 punten was voor  OCF 2.0. De Groenlanden eindigde op de vierde plaats met 68 punten. De spelen duurden tot ongeveer 16.00 uur waarna het zomerfeest begon.  Herman Leensen maakte de foto’s van het eerste deel. zie zijn foto’s.   Zie de foto’s deel 2deel 3 (komen nog)