8 juli 2017

Feestelijke oplevering 14 sociale huurwoningen Kalfsheuvel Leuth.

Vrijdagmiddag vond in Leuth de feestelijke oplevering plaats van 14 sociale huurwoningen aan de Kalfsheuvel in Leuth. Ooit stond er op deze plek het zwembad Morgenbad. Naast deze sociale woningbouw, welke zijn gebouwd door een aantal ontwikkelaars uit de Ooijpolder onder de naam “De Groene Landen BV”. Wibeco Vastgoed, een onderdeel van deze B.V, heeft de verhuur voor haar rekening genomen. Na de toespraak door Henk Zwartbol, namens de ontwikkelaars en wethouder Alex ten Westeneind van de gemeente Berg en Dal, kon het echtpaar Eef en Diny van Megen als eerste de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen. Binnenkort zullen naast dit project nog 11 kavels verkocht worden waren de kopers dan zelf een huis mogen bouwen. zie de foto’s.  zie artikel Gelderlander.