5 juli 2017

Werkzaamheden nabij de Thornsche Molen.

Vandaag is men gestart met werkzaamheden aan de Thornsestraat nabij de Thornsche Molen in Persingen. Er wordt een bushalte of busparkeerplaats aangelegd, het kruisingsvlak wordt aangepast(oversteek) en er komt een uitvoegstrook naar de molen. Er zijn verkeerslichten geplaatst en deze zullen ongeveer een week blijven staan. Het leidde vandaag al tot behoorlijke files.

4 Responses to Werkzaamheden nabij de Thornsche Molen.

  • En dat kon niet een paar weken geleden gedaan worden toen ze de dijk ook al afgesloten hadden??!!teken van goede communicatie 🤔

  • De responstijden van de stoplichten moeten echt beter. Welgeteld 6 seconde groen (vanuit Leuth) daarna 2,5 minuten rood terwijl er dan slecht 5 auto’s doorgelaten zijn vanuit de andere kant. Dit kan echt niet. File tot in Leuth door verkeerde afstelling of onoplettendheid van het aansturende personeel. Ik heb meer dan 20 minuten gewacht voordat ik er door kon. Mijn advies: zet twee poppetjes met Walkie Talkies neer om het verkeer tussen 7.00-en 9.00 en 17.00 en 18.00 uur te regelen.

    • Helemaal mee eens. Gisteren kwamen we vanuit Leuth. Moesten stoppen voor het stoplicht. Tijdje gewacht. 2 minuten. Groen. Waren al aan het rijden kwam er van de andere kant de auto van de huisartsenpost met alle toeters en bellen aanscheuren. Konden nog op tijd stoppen anders hadden we een probleem gehad. Kunt geen kant op met maar een rijrichting. De mannen met de walkie talkies mogen er van mij ook komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.