29 juni 2017

Veteranendag gemeente Berg en Dal

Op donderdag 29 juni 2017 organiseerde de gemeente Berg en Dal haar jaarlijkse Veteranendag in het Bevrijdingsmuseum 1944-45 te Groesbeek. Deze Veteranendag is bedoeld voor alle veteranen die in de gemeente Berg en Dal wonen.  De veteranen en hun begeleiders werden om 15.30 uur ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna volgde een toespraak door de directeur van het Bevrijdingsmuseum, Wiel Lenders, gevolgd door een toespraak  door burgemeester Mark Slinkman en  gastspreker Bjorn Ceelen sergeant der Mariniers meteen presentatie over zijn uitzending naar Somalië in 2016. Eerder was hij al in Irak (2003), Afghanistan (2005) en Tsjaad (2008) geweest. Na het maken van de groepsfoto volgde nog een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. zie de foto’s

CM LDVOppoYB wbO v dTcyXBJrFHw