24 juni 2017

Miniconcert Stichting Muziekopleiding Ooij in de Sprong

Op 23 juni hield de Stichting Muziekopleiding Ooij haar jaarlijkse afsluiting van het muziekschooljaar in Dorpshuis De Sprong. Tijdens dit miniconcert konden de leerlingen hun vorderingen laten horen aan hun trotse ouders, grootouders, ooms en tantes in de zaal. De blokfluitleerlingen; Ines de Poel, Isis Roosendaal, Ise Vink, Bo van Kuijk en Laura Harbers kregen na afloop van hun optreden hun diploma uit handen van Marian Jakobs, met enkele lovende woorden van hun docente. Onder de leiding van Olga van Kouwen waren er mooie uitvoeringen te horen van de koperleerlingen Neo van de Ven, Luca Arts en Loek van der Meer. Voor alle muziekdocenten, alsmede voor de directeur van de basisschool Opweg, Yvonne Dassen, was er een presentje voor hun inzet. Muziekvereniging Ooijse Toekomst en Drumfanfare Eendracht sloten de avond muzikaal af. . Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.