21 juni 2017

Ongeval bromfiets-personenauto in Leuth

Op de Steenheuvelsestraat te Leuth heeft woensdag aan het eind van de middag een aanrijding plaats gevonden tussen een 16 jarige bromfietser uit Millingen aan de Rijn en een personenauto. De bromfietser reed over het linksgelegen fietspad en vervolgde zijn weg schuin de rijbaan over, waar op dat ogenblik, vanuit de richting Leuth een automobilist naderde. Deze probeerde nog naar links uit te wijken maar kon een aanrijding met de bromfietser niet meer voorkomen. De bromfietser is overgebracht naar de eerste hulp van het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De Steenheuvelsestraat is nog enkele uren afgesloten geweest voor technisch onderzoek door de VOA. (Verkeersongevallen Analyse). In ieder geval sterkte voor de betrokkenen.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

2 Responses to Ongeval bromfiets-personenauto in Leuth

Geef een reactie