12 juni 2017

Meer dan 1000 keer gestemd op de 8 conciërges van Berg en Dal! Top-3 Bekend!

De afgelopen week is er heel veel gestemd op de 8 conciërges die zijn genomineerd voor De Conciërge van het Jaar.  Deze verkiezing, die D66 Berg en Dal heeft uitgeschreven, om juist het ondersteunend personeel op de scholen eens in het zonnetje te zetten, is enorm goed aangeslagen. Er is een top-3 gekozen bestaande uit (op alfabetische volgorde):–  John Egberts – Basisschool Op de Heuvel, Groesbeek, – Henk Kersten – Kentalis Terwindt, Groesbeek, – Theo Wijnhoven – Titus Brandsma School, Berg en Dal. De vakjury bestaat uit drie deskundige Berg en Dallers: Theo Giesbers uit Groesbeek (voormalig directeur basisschool en wethouder in Groesbeek), Gert Olthof uit Persingen (eerder werkzaam basisonderwijs en Leonardo onderwijs en medeoprichter van biologische schooltuin de Wielewaal) en Liny Toenders uit Beek (organisatieadviseur voor onder andere onderwijsinstellingen en voorzitter van het bestuur van het Kulturhus in Beek). De juryleden kiezen uit de top-3, op basis van de motivaties en reacties die bij de nominaties worden genoemd, hun favoriete kandidaat. 23 juni (in overleg met de betreffende school) wordt de winnende conciërge in het zonnetje gezet!

 

h rQfJpeBqOZ ft fG