27 mei 2017

Ernstig ongeval in Bimmen (Dld)

Zaterdagavond heeft op de doorgaande weg tussen Millingen aan de Rijn en Bimmen in Duitsland een ernstig ongeval plaats gevonden. Diverse brandweerauto’s, ziekenauto’s  en politieauto’s waren ter plaatse en de brandweer is erg lang bezig geweest om een slachtoffer uit de auto te halen, welke tegen een boom was gebotst. De 28 jarige bestuurder was gewond maar zijn 19 jarige passagiere uit Kranenburg, welke aan de kant van de boom zat, is overleden. Ook een Nederlandse traumaheli was ter plaatse. Volgens een bericht van de Duitse politie zou het voertuig een andere auto hebben ingehaald en deze met de zijkant hebben geraakt en daarna tegen de boom zijn gereden. De Klever Strasse is 3 1/2 uur afgesloten geweest. zie de foto’s.

Verkehrsunfall mit tödlichem Ausgang +++

Kleve-Bimmen (ots) – Ein 28jähriger PKW-Fahrer aus Kleve befuhr am Samstag, 27.05.2017, 19:30 Uhr, die Klever Straße aus Richtung Niederlande kommend in Richtung Kleve. In Höhe des Hauses Nr. 220 überholte er einen vorausfahrenden PKW. Vermutlich aufgrund von Gegenverkehr scherte er im Anschluss so knapp vor dem Überholten ein, dass es zum seitlichen Zusammenstoß kam. Hierdurch verlor der 28jährige die Kontrolle über sein Fahrzeug und prallte mit der Beifahrerseite am linken Fahrbahnrand gegen einen Straßenbaum. Seine 19jährige Beifahrerin aus Kranenburg wurde im Fahrzeug eingeklemmt und erlag noch an der Unfallstelle ihren schweren Verletzungen. Von den drei Insassen des überholten PKW wurde die 23jährige Fahrerin leicht verletzt, der 28jährige Verursacher wurde schwer verletzt. Zur Unfallaufnahme musste die Klever Straße für dreieinhalb Stunden voll gesperrt werden, da ein Sachverständiger hinzugezogen wurde.

Hinweis: Bei dieser Meldung handelt es sich um eine Pressemitteilung der Polizei. Sie wurde automatisch in unser System übernommen und von uns nicht redaktionell bearbeitet !

9 Responses to Ernstig ongeval in Bimmen (Dld)

  • Ik ben erbij geweest. Afschuwelijk

  • Deze auto stopte zo bruusk voor mijn huis terwijl ik in de keuken bezig was, dat ik opkeek.
    De man uitte zich bijzonder dreigend tegenover de vrouw , hij schreeuwdw en dreigde haar een vuistslag te geven.Zij kromp in elkaar en toen hij weer wegreed keek ze me aan . Bijzonder naar dat ik haar zo kort voor haar dood in de ogen heb gekeken, al kende ik haar niet.
    Dit ongeluk lijkt mij dus geen ongeluk. De man was zo opgefokt dat ik denk dat hij expres tegen een boom is gereden.Als hij het overleefd weet hij waarschijnlijk niet meer wat er gebeurd is.Indien gewenst wil ik graag getuigen.

  • wij zaten 1 km verder op op een camperplaats,,,,ben wezen kijken,,,,,,sterkte aan nabestaande

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.